12V 24V Smart Transformer RV motor bil parkering klimaanlæg

De interne og eksterne maskiner er opdelt i parkeringsklimaanlæg, energibesparelse og strømbesparelse, og toppen kan placeres fladt eller bagved bilen.

12V 24V Smart Transformer RV motor bil parkering klimaanlæg

Maskinen er lavet i ABS+PC, som er modstandsdygtig over for vind og regn, og ikke er bange for stød.

 

12V 24V Smart Transformer RV-motor bilparkeringsklimaanlæg2

7 Kombinationen af ​​bladblæsernes blade med den tilpassede version optimerer klimaanlæggets varmeafledningssystem og forbedrer derved klimaanlæggets ydeevne.

Vortex-kompressionsmaskinen kører lavt, bølgende kraft, høj ydeevne og stabilitet og lang levetid.

12V 24V Smart Transformer RV motor bil parkerings klimaanlæg3

Den indre maskine har et rent hvidt udseende, rent og elegant, rundt og enkelt design, som er i tråd med den offentlige æstetik.

Rødmosset kørende, stærk køling, stor cyklus.360 ° kan dreje luftudtaget, justere luftens retning derhjemme, undgå direkte blæser og behagelig vind.Lad alle i førerrummet mærke sommerens kølighed.

12V 24V Smart Transformer RV motor parkerings klimaanlæg4

Smart fjernbetjening, temperaturen bestemmes af dig.

 

Intelligent bundkortstyring, kommer med et lavspændingsbeskyttelsessystem for at sikre, at batteristrømmen ikke bliver fuldført, beskytter batteriets levetid og sikrer, at køretøjet kan starte normalt.

12V 24V Smart Transformer RV-motor bilparkeringsklimaanlæg5

Dette parkeringsklimaanlæg er på grund af den mangfoldige installationsmetode meget udbredt.Den er velegnet til lastbiler, sættevogne, autocampere, campingvogne, skibe og pladser med lille plads.


Indlægstid: 18. november 2022